tirsdag 23. februar 2010

Hverdagsglede :)

Her er litt hverdagslykke, en pose med sjokoladepåske egg fra
Anthon Berg (I love it), et Stempelblad og et Interiørblad.

Nå føler jeg inspirasjonen til både å få produsert noen kort snart og ikke minst få startet på noen små maleprosjekt her i heimen.


Ønsker dere en strålende uke :)


Beste....

Det har vært litt trist i heimen de siste ukene etter at vår kjøre beste gikk bort. Han ble en voksen mann, nesten 88år og hadde levd et langt og godt liv, men allikevel så er det trist når noen man er glad i går bort.

Her et maleri mamma har malt, som vi brukte på baksiden av sangheftet (eller hva det heter )med salmer og for oss hadde det en symbolsk betydning. Beste var ekstremt teknisk og han bygget radioer og masse annet teknisk før det kom til Norge. Og på dette maleriet til mamma så ligger det en tv og deler av et fly i sanden. Mamma er som jeg har nevnt før ekstremt glad i kuer og siden hun er datteren til beste så syns jeg iallfall at det var litt symbolikk i å ha det med.

Vi er så glad i deg beste og håper du har funnet mormor der oppe nå.


KLEM NINAGULL

søndag 7. februar 2010

Der er jeg tilbake med bilder igjen også gitt, puh....
Vi skal i bursdag til en liten prinsesse på 1 år i morgen og i den anledning tenkte jeg det var koselig å ta med seg en kake.
Heleneharefrøken på jobben laget jo en fantastisk god og lekker kake til Martine´s konfirmasjon i høst, så tenkte det var en lur ide, ikke at jeg skulle lage noe så flott med pynt og styr da, men det ble noen litt mindre varianter som er en god munnfull. Utfordringen nå er bare å få de hele med seg nedover til Særp i morgen.
Hadde planer om en steg for steg bilde serie, men glemte det, her er de iallfall uten trekk (like ble de ikke, hehe )

Her med trekk, både uten og med pynt.

Nå burde jeg finne sengen, men må prøve å få snekret sammen et kort først, for i morgen blir det bare stress.

Tudelu fra lakenskrekka :)

lørdag 6. februar 2010

Hehehe...

Der var kommentarfeldtet tilbake av seg selv, men nå kan jeg ikke laste opp bilder....sukk...

Et lite (stort) problem...

Bloggen min her blitt helt rar etter at jeg har prøvd å redigere litt på innstillingene :(


Har nemlig mistet kommentarfeldtet under innleggene,altså det virker som om det ikke går ann å legge inn noen kommentarer.
Skulle noen lese dette å ha en løsning på problemet mitt send meg gjerne en mail: ninagull@msn.com

Ellers ønsker jeg alle en riktig god helg.

Hilsen frustrert nina

onsdag 3. februar 2010

Kort/bilde

Her et morsdagskort jeg laget til mamma for noen år siden. Kua er laget med paper piecing (mamma er stor fan av kuer) og så har jeg pyntet litt med sol,skyer, gress og blomster som er trykket ut med Qk.

Her har jeg faktisk scannet bilde, men fargene kom ikke helt frem ser jeg... kortet er opprinnelig lyseblått. Mamma har en ramme fra Ikea stående, så i disse dager rykker kortet opp en grad og blir bilde, veldig koselig synes jeg da :)

Sitter forøvrig å skal lage et kort til rektor på skolen til Martine, for han skal desverre slutte :( men i kjent stil så tar det litt tid å komme igang, men snart...snart kommer kreativiteten smygende ...klokka må bare bli mange nok, hehe...

Ønsker dere en strålende onsdag :)

Gamle kort.....

Holder på å organisere litt oppe hos mamma og pappa om dagen, i mammas hobbyting blant annet(jeg trodde jeg hadde masse...hehe) og der dukket det opp noen kort jeg har laget for lenge siden. Var veldig fan av Penny Black før og har en dullion stempler i den serien og jeg ble faktisk litt fristet til å lage noen kort med de snart igjen...
Her har jeg brukt vanlig sort stempelpute ser jeg og trykket har blitt litt blast.., hadde nok blitt et bedre resultat hvis jeg hadde embosset. Men huser jeg var rimelig fornøyd med resultatet.

Flere høner;)
Her har jeg laget hull i fronten og rammet det inn med bølgepapp så hønene titter ut fra innsiden av kortet.

Innsiden.
Tudelu :)