tirsdag 30. november 2010

En litt annerledes advent..........

Jeg har for tiden en kropp som ikke er samarbeidsvillig og har i denne forbindelse vært så heldig å få et opphold på Cato senteret i Son:)
Må innrømme at jeg ikke ble overbegeistrett for tidspunktet jeg kom inn, midt i den koseligste og trevleste tiden på året, men kunne ikke takke nei til dette, så derfor skal jeg tilbringe førjulstiden her.
Naturlig nok har det vært blandede følelser inne i bildet, alt fra å glede meg masse, til å være ganske trist med tanke på å skulle være borte fra familien min i favoritthøytiden.
Hadde en stor klump i halsen da Pål dro fra meg og jeg sto tilbake med alt pikkpakke mitt, jeg følte meg helt alene i verden liksom ;)
Bekymringen var unødvendig, jeg har truffet noen kjempe koselige mennesker her og dagen har gått som en vind.

Her er noen bilder av rommet mitt nå i kveld, elendig lys, men her er utsikten min fra sofan min. Pakket med meg litt julestæsj så jeg kjapt kunne føle meg litt hjemme. Burde jo tenkt at det ike var lov med levende lys på rommet, men den pynter nå litt da syns jeg ;)
Skrivebordet og skapet er innredet med scrappesaker, men så sosialt som det har vært til nå så spørs det hvor mange sider jeg kommer til å klare å produsere ;)

Bloggeplassen min, rosa sofa som faktisk er god å sitte i :)

Sengen min, vurderer å gå til innkjøp av kappelaken;), sykehusseng er ikke så stilig, men håper den er god å ligge i om ikke annet.


Pakket en søt koffert fra søstrene greene full med scrappesaker og siden jeg digger prikker så ble den pynt også:) Mini maileg ble med på flyttelasset ;)Har med maaaange blader og har store planer om å slange meg på sofan innimellom med de, for det er noe jeg aldri har tid til hjemme.


Siste vinkel av rommet.

Har fått mange spente sms´r og telefoner fra familie og venner som lurer på hvordan jeg har det i dag og vurderer litt om jeg skal bruke bloggen som en slags dagbok.
Det jeg kan formiddle i dag er at jeg har hatt en super dag, med samtaler individuelt og i gruppe, spist god mat, blitt kjent 2 kjempekoselige trøndere, (vi har hengt sammen i hele dag) vært på en liten bytur og tatt kveldsbad og badstu.
Nå tror jeg det kan være smart med litt søvn, mange nye opplevelser venter i morgen.
Nattakos fra meg :)6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Nina.
Så fint at du er vel installert på et koselig rom på Cato-senteret og at du har funnet deg til rette. Nå må du huske på at du også må pleie deg selv og kroppen din. Ha det riktig bra. Hilsen "tante" Anne

Balke gård sa...

HEi, håper oppholdet gir deg det kropp og sjel trenger, lykke til og regner med det blir godt å komme hjem til jul. Mvh Marianne

Soffi sa...

Hei Nina! Jeg var en svipptur innom her i går kveld også, men da fantes det ingen tekst til bildene...regner med at teksten var under arbeid :) Jeg har tenkt masse på deg, og det er godt å høre at du har funnet deg til rette og truffet hyggelige personer. VI gleder oss veldig her i huset til besøk av deg om ca. 1 1/2 uke :) I mellomtiden håper jeg du koser deg masse på Cato-senteret :) Klem Soffi

Nina sa...

Så kosleig å få litt kommentarer :)Tusen takk alle 3 :)
Jeg nikoser meg enn så lenge og håper på en kropp som er litt lettere å hanskes med etterhvert.

Juleklem fra meg :)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så spennende! :) Mamma er på Catosenteret 1-2 ganger i uka for å svømme, og jeg skal på tilsvarende opphold i januar. Jeg ser frem til det, men gleder meg ikke. ;P Gruer meg til å være borte hjemmefra. Trøster meg med at jeg kan reise hjem i helgene. ♥

Håper du får et flott opphold! :)

Nina sa...

Næmmen så koselig, denne meldngen har jeg jo ikke sett. Kan jo hende jeg har sett mamsen din da når jeg har vært her. Som du kanskje har skjønt så storkoser jeg meg, og var der fakktisk en helg også, å annbefale spør du meg, jeg ble så stressa av å komme hjem faktisk, men litt annerledes for deg som har mindre barn.

Rikig gos jul hvia du skulle finne på å kikke inom her. :)