mandag 25. mai 2009

Konfirmasjonskort og bursdagskort......


Her et konfirmasjonskort jeg laget litt i hyrten og styrten på onsdag før vi dro nedover på camping, jeg er jo som kjent flink til å utsette ting og dette er inget unntak, men hadde bestent meg for ikke å sende det i frykt for at posten skulle rote bort gaven.
Tror jeg skal fortsette med hyrten og styrten for jeg ble faktisk ganske fornøyd med det.
Burde kanskje ikke hatt det så travelt da jeg monterte frontpanelene for båndet skulle vært under der på et vis, men siden det er så transparent så gjorde det ikke så mye. I konvolutten som forøvrig er stanset ut med Qk´s Revulution ,ligger pengegaven. Sommerfuglen er også fra Quic Kutz Rev.

Bursdagskort


På lørdag hadde naboen vår på camp bursdag og jeg hverken rakk å lage kort før vi dro hjemme fra eller å ta med meg noe å lage av, men det ble jo da en fin anledning å stikke innom den nye butikklokalene til Kreativ Hobby i Larvik. Hadde selvsagt alt for kort tid, men fikk røska med meg litt papp, klistremerkebokstaver og litt annen stæsj som ble et bursdagskort i samme bretteteknikk som på konf.kortet.

2 kommentarer:

Soffi sa...

Hei Nina! Kjempe flott konfirmasjonskort! Den Sommerfuglen tror jeg nesten jeg må kjøpe meg hihi
Soffi

Helene sa...

Du er råflink!! Kan hente masse inspirasjon fra deg, så jeg dukkker nok innom til stadighet for å snoke litt! *^_^* Gleder meg til å bli bedre kjent!