fredag 25. desember 2009

God jul :)

I år,som alle andre år så feiret vi jul hos mamma og pappa, og det er like koselig hvert år. Dette året ble ennå litt mer spesielt da farmor, tante Anne og onkel Jonny feiret sammen med oss, noe jentene satte stor pris på.
Denne førjulstiden har vært preget av litt vel mye stress pga.opp pussing hos mamma og pappa, men vi kom da i havn tilslutt, men er ganske mange timer manko i søvn er jeg redd. Her er iallefall juletreet til mamma og pappa som Charlie har pyntet i år.Skulle selvsagt ha tatt flere bilder av julehuset til mamma, men kamera mitt har lekt hide and sike med meg så dette er Martine sine bilder. Huset er laget av en mandarinkasse, pappa har saget og limt og malt og mamma og jentene har laget figurer. Den ble laget for mange år siden da jentene var små og jeg tipper de har mange gode minner knyttet til det. Har faktisk fått pappa til å lage et til som står hjemme hos oss og har planer om at jentene kan lage hvert sitt som de an ha med seg når de flytter hjemmefra.Bamsegutt fanget i et artig øyeblikk med tungen på halvtolv ;)
Tre bla Foss i sving på kjøkkenet for å få julematen på bordet :) Pinnakjøtt og ribbe sto på menyen, nam, nam...
Mor og datter ;)

Den vakre mamma´n min :)
Snakk om glad Nina da, har ønsket med samleboks med Friends i lang tid og endelig fik jeg det av alle 3 jentene mine :)
Charlotte ble også rimelig fornøyd.

Pappa har hatt en klokke et års tid nå som har hatt en pipekonsert en times til hver natt klokken tolv,pappa her sterkt nedsatt hørsel på det ene øret så han hører den knapt, men mamma hører som en ørn, hehe, og er rimelig lei den lyden hver kveld. kam da på at en ny klokke kunne være et lurt gavetips og det var det helt klart, han takket med 20 ganger tror jeg ;)


Tante Anne som er ser litt oppgitt ut her, fnis;), noe hun ikke var da, hadde laget album til farmor fra turen de hadde med Hurtigruta for noen år siden og det falt også veldig i smak. Jeg tror alle sammen ble veldig fornøyd over gavene som lå under treet i år også faktisk.

1 kommentar:

Soffi sa...

Det ser ut som dere hadde en fantastisk julefeiring! Synes det manglet noen personer der (sånn ca 5 personer og en hund)...hihi Morsomt at du har med bilder av gavene også :o)