tirsdag 6. desember 2011

Juleløper

Det går litt trått meg innleggene om dagen men tiden flyr så altfor fort. Dette innlegge skulle vært ute på lørdag.


Vi var bedt i et 40 års lag hvor jeg ikke helt viste smaken til bursdagsdamen, men bestemte meg for at en julepute kanskje kunne passe. Syns det var litt stusslig med bare en så laget en løper i samme stil.


Brukte samme stopp som i puta, grå lin.
God jul merket har jeg sydd på med lange sting så det er lett å ta av, for da varer jo duken litt lenger enn akkurat i jula.Her er den i full størrelse, tror den måler 1,35x50.
Det spør som ikke jeg skal lage meg en lik selv og mamma har allerede annonsert at hun gjerne vil ha en også så symaskinen blir nok stående fremme litt til.

Minner igjen om at jeg har en Giveaway på gang, klikk deg inn HER for å legge igjen en kommentar så er du med i trekningen om denne puta.
Det er foreløpig ikke så mange som er med så sjansen er stooor for å vinne enn så lenge.


Puta måler 40x60 og er snekret sammen av undertegnede og er ganske kul om jeg skal skryte litt selv, hehe  ;)

2 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Nina :)
Tusen takk for koselig kommentar :) - og ja det går veldig fint å bestille store varer på nett også. Jeg har hatt bare posetive erfaringer med dette :) Kjempesøt duk, og pute du har laget - flink og kreativ er du :) ... og jeg har også meldt meg på din giveaway. Ja tiden går fort for tiden og særlig nå i desember måned, hihi... jeg tror alltid at jeg har så god tid, og når sykdom også kommer oppå det hele da henger jeg langt etter plutselig :) Ønsker deg en fortsatt fin adventstid og uke, stor klem fra Mette :)

Sissel sa...

Det ble en fin gave Nina, skulle ønske jeg likte symaskinen bare bittelitt.....må vurdere å se litt nærmere på den en gang til :)
Klem Fra 160.