tirsdag 19. juli 2011

Album sider....

Urgh.....jeg sloss litt med systemet her nå for å få skrevet der jeg vil, men fikk det da til tilslutt, sukk. Her er en side jeg har vist før, men kom på at det het Cuba Cafe og ikke Cuba Bar litt sent så måtte trylle litt, men det fungerte bra syns jeg.
Mønsterark er kjekt å ty til, dette ble jo ikke akkurat et lite fortgjortalbum så tenker jeg kommer til å benytte meg av det på flere sider.
Her har jeg brukt ord fra et av mine mange tekstark, hvor jeg gnir de over på arket med en ispinne, hehe, godt forklart nina ;) Søte klistremerker hadde jeg også på lur gitt ;)
To sidig mønskerark kan jo selvsagt brukes sammen, smart oppfinnelse;)
Har en del farget kartong(sjokk ;)som jeg har kjøpt i 3 og 5 pakk, de går ton i ton og er supre å bruke som panel i flere lag for å lage fin effekt. Bokstavene er fra Qk, husker ikke i farten hva fonten heter..

Her har jeg brukt noe pynt fra Nille,syltetøyglass og en brødskive og ennå er det et par ting på arket jeg ikke har brukt. De har litt artig innimellom til scrapping og kortlaging til ganske grei pris...


Jeg har fortsatt en del sider igjen, men albumet er levert og jeg kommer til å lage små paneler som eieren av albumet kan lime inn etter hvert.
Kjøkkenbordet mitt ser ut som et scrappeverksted fortsatt, har vurdert å pakke med meg en del til Stavern, men det spørs...så jeg er redd det kommer til å bli sånn en stund til ;)
Jobber med saken ang. et feiriebildinnlegg da..., men så var det denne tiden.

Ønsker dere som er innom en fin uke:)

6 kommentarer:

Sissel sa...

Kjempefine sider du har scrappet Nina, fine bilder, ser ut som dere hadde en morsom tur.
Her i huset går det fore seg med hårfarging over en lav sko, tror det er 4. dagen det styres med hår i alle regnbuens farger. Ikke alt har sett like bra ut for å si det sånn......
Rett før jeg må løpe til naboene for å låne badet, her er det konstant opptatt gitt;)
Hvis det ringer på on noen ber om lån av toalett er det bare meg...
Klem

Nina sa...

Hahahaha, stakkars dere, huff...ikke pent å le kanskje ;)
Det er bare å komme opp;)
Må si du er tolmodig da.
Ønsker dere riktig god tur på torsdag forresten:)
Hvor skal dere i Hellas?
Har ei frøken som har veeeeldig lyst at vi skal på tur også, men det er vel ikke aå lett å oppdrive en tur med det dårlige været vi har her nå tipper jeg.

Nattinatt fra et fnisete hjem ;), hårfargerne er nemlig her i natt, godt jeg kan avlaste dere litt ;)

Nina sa...

Tusen takk forresten :)

Sissel sa...

Vi skal til Kreta, Kissamos, kanskje det finnes noen hopp-på-turer sånn i siste liten. Vi kjøper bare flybill og ordner hotell selv. Hotellplass i Kissamos pleier aldri å være noe problem:))

Sissel sa...

Hei!
Dersom du går inn på etikettene mine under esker finner du en link til malen der. (har lagd flere sånne esker, men ikke skrevet inn linken på alle)
Klem.

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Hei,så flink du er! Jo markedet gikk veldig bra,tross all tragedie og litt dårlig vær på Lørdag..Håper vi sees, klem:)