onsdag 28. mai 2014

Album til 50 års jubilant


Hva gir man i 50års gave til noen som har alt.....




Det har jeg lurt på en stund og da mamma ba meg lage et maritimt kort til Rederfrua bestemte jeg meg brått for å lage et album.




Det er helt typisk meg å komme på det i siste liten så det ble noen sene kvelder i forige uke;)



For et par uker siden var jeg på kurs på Bikuben (favoritt hobbybutikken min)hvor vi lærte å lage et album fra bunnen av, bokbinding faktisk...




og det var dette albumet jeg brukte som "mal", men siden jeg hadde veldig kort tid måtte jeg kjøpe et ringalbum til å dekorere da det hadde tatt alt for lang tid å lage det fra bunnen.




Rederfrua er mer en middels opptatt av maritimt så tema passet jo helt perfekt.




Og selv om masse er ren kopi av albumet vi laget så er noe komponert fra eget hode, bilde over har forresten en magnet på festet på "Post Card" delen så man kan skrive å baksiden. 




Albumet kan brukes som et vanlig album, men jeg har en idé om at det kan fungere som en Journal også, hvor de kan notere ned forskjellig fra år til år.
Har noen smarte linjekort som kan limes inn til notater, fant de bare ikke i hobbyromkaoset mitt;)




Her er det en lang lomme det bare er å stikke ned bilder eller andre lapper i.




Gleder meg til å lage mitt album ferdig også og til å lage fler i forskjellige temaer.











Vanvittige fine ark med maritimt tema gjør det til en lek å lage album, husker ikke i skrivende stund hvem som har designet de, men for spes. interesserte kan jeg sjekke det opp selvsagt.



Vet ikke helt om jeg skal pynte baksiden mer, arket er jo ganske dekorativt i seg selv.



Blant alle båndene i ryggen henger det noen maritime figurer,samt en vinflaske til pynt.
Bør kanskje legge til at gaven ble veldiggodt mottatt så da var det verdt en del manko på søvn ;)

For orden skyld så rakk jeg å lage et kort fra mamma også da, hehe, mye i samme stil, for det ble ikke så god tid til å være ennå mer kreativ. 

2 kommentarer:

jeanette sa...

For eksempel et album til hu som ankommer verden snart! ;p Det må reservemormoren ordne syns jeg.. Hun kommer ikke til å være såå glad i rosa har moren bestemt men ellers har du frie tøyler, hihihi <3

Nina sa...

Næmmen, her var det jo en kommentar fra pusen min i Trøndeag jo:)))
Hehe, skal nok ikke se bort i fra at det blir et album til minste prinsessa etterhvert. Det med rosa skal jeg og prinsessa snakke litt om når vi kommer på "mormor" og prinsesse tomannshånd;)))