onsdag 23. november 2011

Ny mobil :))))))))))

Min kjære mobil har lenge vært på kanten til å kapitulere, men jeg hater nye elektriske ting (med mindre det er en Kitchen Aid i rosa, hihi;) så derfor venter jeg i det lengste med å bytte ut mobiler og pc. Har brent meg et par ganger på å kjøpe mobil som jeg ikke er venner med og som ikke har det jeg vil ha...selvsagt nettopp fordi jeg venter i det lengste...altså til telefonen ikke virker mer og da må det skje fort.


Det skjedde forøvrig i dag også, men jeg tror at jeg fikk en ganske ok erstatter. Jeg er allergisk for tutch mobiler og er da med andre ord litt gammeldags, men det blåser jeg i. Jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg hadde vokst fra rosa mobil også, men så var det den siste og den er lettere å finne i en kaotisk veske enn en grå eller sort.


Nå er jeg helt utslitt i hodet etter å ha brukt hele kvelden på å installere Nokia suite og overføre kalender og bilder og veeeelig irritert for at over halvparten av kontaktene mine gikk tapt da han i butikken skulle overføre de,hulk. Da har jeg jo litt å finne på de kommende dagene, hvem har jeg i kontaktene og hvem er ikke der.
  


Så en snik titt på noe jeg var så heldig å få i dag....noe jeg har ønsket meg veldig lenge....
Kommer tilbake med eget innlegg om den en av de nærmeste dagene, må bare tenke ut hvor den skal bo på kjøkkenet mitt:)

Tudelu :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Supprise:) Gratulerer med ny mobil. Lene