søndag 22. april 2012

Hyttetur

Helgen tilbringes på ei øy i Kragerøfjorden hos svoger og svigerinne:)
Vi måtte en aldri så liten tur inn til Kragerø i dag for å skaffe litt allergimedisiner til mannen da det hadde vært katte på hytta helgen føre og han er en (stor)smule allergisk for katt ;)
Jeg sier jo sjelden nei til en tur på fjorden og når det ender opp med en koselig lunch og en bitteliten tur innom en interiørbutikk blir det heller ikke feil ;)(bamsemums passer på utenfor)

Oppi ei gate fant vi en aldeles nydelig kafé som het Bonbon Jeanette, masse deilig sjokolade, helsekost, teglstein, rosa, nydelige kaker er noen stikkord.
Skjønne blå glasskuler hang i vinduene og pynten hadde et hint av maritimt.
Dekorativt og sukkersøtt!
Deilig salat, notere til meg selv: Lage mer av det hjemme og gjerne ha stangselleri i....Må alltid ha en kaffe mocca ;)Helt klart en kafé etter min smak.
Var en liten tur innom Mimosa nede på brygga å kjøpte noen knagger til hobbyrommet, gleder meg til å henge opp:)

Fortsatt god helg.

4 kommentarer:

Jeanette sa...

Regner med du tenkte på meg da du var innom Bonbon Jeanette ;p

Håper dere har kost dere i helgen tante <3

gi bamsefar en klem fra meg

<33

Nina sa...

Klabert :)
Så jo for meg at den kunne var pitte litt større og at den kunne het Jeanett og Ninas litte hjørne eller noe og at helsekosten var byttet ut med litt hobby og pynteting ;) Sukk...drømme drømme ;)
Bjørnene er litt sliten etter en helg på jakt etter ball på øya, men jeg erhelt sikker på at han blunka til deg da jeg var innom han nå :P Vi 2 bente har hatt det toppers.

Tudelu fra meg :)

Jeanette sa...

en dag tanten, en dag! ;p

Bamse og ball ass, haha. Hils masse til de 2-beinte rundt deg da, Ollie sier hei! (som forresten skal få vaksinen sin hos veterinæren i morgen. Tror IKKE han gleder seg :p)

<33

Nina sa...

Tanten sender en trøstende klem :)