mandag 13. desember 2010

Før, underveis og etter :)

De som har følgt med vet at jeg fikk århundredes overraskelse da jeg kom hjem på fredag. Venner og familie har holdt på dag og natt for å bygge nytt kjøkken til meg...jeg fatter ennå ikke at det er sant.Prøvde å lete etter et bilde av kjøkkenet, men dette var det eneste jeg fant.

Her er de igang :)
Da jeg dro på søndag flyttet englene mine inn (de som har hjulpet meg i huset i høst) og fra da av gikk det i lyntempo. Enormt god planlegging og god logestikk fra fru engel og mange gode medhjelpere har gjort dette mulig og jeg er de evig takknemlig.

Har litt vondt av naboene som har måtte holde ut med rot og sikkert litt bråk den siste uken, men vit at jeg har superfint kjøkken :)))Herr engel rensker veggen for fliser. Legg merke til de stilige tapetene, hehe. Den blomstrete skulle jeg egentlig ha fjernet da vi flyttet inn, men tiden gikk... Retro tapeten til høyre er en av 2 som de også fant under..., gud så deprimert jeg hadde vært hvis jeg hadde hatt den på veggen på kjøkkenet ;)


Snart klart for å bygge nytt :)
Jeg syns de sa de var ferdig å rive kjøkkenet på søndag kveld....

Her er skapene på vei opp :)


Nytt gulv, det er tekst på det, kjempekult:)

Ting ut av skapet, ting inn i skapet, gud som de har jobbet....


Her er gjengen som overasket meg og som har viet en uke av livet sitt for å glede meg.

Her en meeeeeeget rørt Nina.
Her sitter jeg å leser et brev som lyder som så:
Kjære lillegull !
Tusen takk for at vi fikk innvadere huset ditt for disse 6 dagene. Håper du vil trives i ditt nye kjøkken, lille "Teskjekjerringa". Håper du finner frem i systemet vi har prøvd å skape, at vi ikke har rotet det til for mye.
Det vi håper er at du nå kan kose deg med julepynting og med familien din når du kommer hjem på besøk. Glad i deg, det har vært en glede for oss å gjøre denne julejobben.
Det var så underskrevet av alle.Her er de superflinke jentene mine som har bidratt masse i tillegg til å gjøre lekser, øve til prøver og gå på skolen, er såååå stolt og glad i dere:)

I og med at jeg ikke har vært hjemme siden lørdag har jeg ikke nye bilder , så dette er reprise fra lørdag :)
I tillegg til kjøkken har de montert opp 2 skap i gangen, flyttet et gammelt skap inn på vaskerommet og ikke minst vasket hele huset.
og antakelig ennå mer som jeg ikke kommer på i farten.
Jeg er så utrolig glad i dere alle sammen som har gjort dette for meg og familien min, jeg er dere evig takknemlig :)
TUSEN TUSEN TAKK TIL DERE ALLE SAMMEN :)1 kommentar:

Martine sa...

hahahhaha mamma tuller du med meg?:( tror du elsker å legge ut stygge bilder av meg. herregud..