torsdag 23. desember 2010

Snart jul....

Nå er det straks så jeg setter nesen hjemover for å feire jul, men er tilbake her i romjulen igjen for å ta fatt på de siste dagene. Planen min var at jeg skulle skrive litt om de forskjellige aktivitetene vi er med på her på Cato senteret, men vips så er det jo snart over.

Kan jo fortelle litt om en av de her, hadde nemlig med kamera da vi skulle ha BK her om dagen og siden instruktøren av i julemodus passet det jo bra :)
(mulig bilde må fjernes da jeg ikke har spurt instruktøren om lov til å legge henne ut, de andre ivrige guttene der er spurt ;)
Så litt om BK:
Det er øvelser i rolig kontrollert tempo med vekt på å kjenne hvordan kroppen ter seg. Aktiviteten forgår stående, sittende og liggende. Holdningskorrigerende øvelser.
Hensikt: Bevistgjøre hvordan man går, står og puster. Bevistgjøre spenning/avspenning.

Tørre fakta, men gud bedre hvor viktig. Jeg som er gammel turner har blitt prentet inn i hodet at jeg skal skyve brystkassa frem og svaie i ryggen.....ikke særlig lurt. Etter noen timer med BK vil jeg påstå at det burde vært skolepensum....

1 kommentar:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Mens jeg som vokste en haug med centimeter sommeren til 7.klasse og jeg endte opp som høyest av 60 personer, jeg har Mette-Marit-holdning. Skuldre og mage frem. ;P Og gjerne også knær i spenn bakover.

Har nok å jobbe med ja! ;P