søndag 8. mai 2011

Gratulerer med 18 årsdagen Charlotte :)

Verden beste Charlotte fyller 18 år i dag:)
Ønske for dagen var å samle gode venninner til litt god mat.
Ikke verdens beste bilde av bordet kanskje, men men ;)


Her legges siste hånd på verket...ehhh, jeg mener maten ;)Bordet i en annen vinkel...heller ikke dette ble skrekkelig bra, men rosa var det ;)


Jeg kunne antakelig hatt 10 gjester til...hehe, ikke så flink til å beregne mat kanskje, men bedre med for masse enn forlite ;)Masse godt....


Fikk masse skryt for maten :)))
Spanske kjøttboller ble laget for første gang....når sant skal sies (å det er nesten så jeg ikke tør å si det) så er det førte gang jeg laget kjøttkaker i hele mitt liv..., men minder jeg laget noen da jeg gikk hustell linja på Sandaker for 100 år siden, men det har jeg i tilfelle fortrengt ;)
Planen var å lage en kake til, men tiden strakk ikke til. Heldigvis startet jeg dagen med å lage Cupcakes så litt søtt fikk de etter maten.Her er skjønningen igjen med en av bursdagsgavene, tenk at du har blitt så stor, sukk.Håper du får en fin kveld ute på byen sammen med alle de søte venninnene dine vennen.Glad i deg skatt.


Bursdagsklem fra mamsen :)

4 kommentarer:

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Gratulerer med den store jente di:))Håper dagen var fin...
Kos deg og nyt søndagen:)

Nina sa...

Så koselig,takk for det Bente:)
Ja det virket som den var godkjent både av henne og jentene :)
Nå ser huset snart atter ut som vanlig og jeg tror jeg skal ut å nyte det fine været før jeg begynner å pakke :)

Ha en fin dag du også :)

Charlotte sa...

Tusen takk, Bente. Og tusen millioner takk til deg, mamsen. Som ordnet i stad en fantastisk fin 18års feiring for meg. Alle jentene digger deg og synes du er en fantastisk flink kokk, noe jeg kan si meg HELT enig i:) Masse glad i deg. Hilsen den litt slitne 18åringen din;)

Nina sa...

Takk kjære Charlotten min, det var deg vel undt :)

Glad i deg også snuppis :)