søndag 13. januar 2013

Bøker i fleng


Jeg har meldt meg inn i Ark etellerannet, det vil si at jeg får tilbud i ny og ne.
Da jeg lå å leste mail på sengen en kveld i romjula (iPaden er genial sånn) så jeg at det var en del bøker på salg,og siden vi er i ferd med å endre litt på maten her i heimen kan det jo være greit med litt inspirasjon.





Samlebilde er de jeg bestilte på nett og må innrømme at jeg kanskje ikke hadde kjøpt de til full pris utenom frokost og lunch boka, der var det en del godt.
Det var selvsagt masse godt i de andre også og jeg har vel bare bladd fort gjennom så jeg er vel litt urettferdig.





Fedon boka har jeg blitt anbefalt og er kjøpt i butikk til full pris. Dagen etter så jeg at den var til halv pris i bokklubben mamma er med i, urgh... Den har jeg ikke rukket å kikke i ennå, men har lagt alle bøkene vedsiden av mannen så kanskje han finner litt inspirasjon innimellom all sporten;)






Boka fra Jeanne d'Arc Living kjøpte jeg på en interiør butikk i nærheten og er en fryd for øyet billedmessig og her var det masse godt.




Og sist "Et streif av Fransk", også denne fra Jeanne d'Arc Living...trippel sukk sier jeg bare. Dette er ikke noen matbok, faktisk en juleinspirasjons bok, men siden den var på halv pris ble det et kupp for her en det bøtter og spann med inspirasjon så gleder meg nesten til jul alt, hehe, men bare nesten da;)
De 2 siste bøkene kjøpte jeg for gavekortet jeg fikk av mamma til jul.

Hvis noen vet hvordan jeg kan legge inn teksten innimellom bildene når jeg blogger med iPad så blir jeg veldig glad hvis dere kan hjelpe meg.
(har redigert inne på pcn nå)

Ønsker dere som er innom en fin søndag:)


4 kommentarer:

Soffi sa...

Deilig å bli inspirert av kokebøker! Har søkt en del oppskrifter på nett i det siste, for også her i Halden er det ønske om kostholdsforandring og ikke minst litt mer planlagte måltider:) Har lurt på å få tak i Familie-kokeboka til Ole Martin Alfsen, har du sett denne?
Ha en fortsatt super søndag og nyt lesningen :)
Klem

Soffi sa...

Hei igjen! Ble faktisk så inspirert av deg jeg nå, at jeg har bestilt familie kokeboka til Alfsen på nett :)

Nina sa...

Så bra, kanskje vi kan dele lure oppskrifter, hei forresten :)
Hehe, så bra at du ble inspirert, gi meg beskjed om den er bra da.

Klem fra Oslo:)

Sissel sa...

Her var det mye magert lesestoff, kos deg med ny inspirasjon på kjøkkenet.
Klem.