lørdag 7. august 2010

Herskapelig på camp :)

Her kommer et innlegg fra forteltet til en god nabo her på campingen. Den damen har nese for interiør og innredning kan jeg hilse og si.
Her er den Gustavianske spisestuen som Jan og Bente valgte å ha i år, isteden for den hvit skinnsofa som Jan slanget seg på når han sov middag ;) Et godt valg spør du meg,med så ustabilt vær som det er her til lands er det godt å kunne sitte godt når man spiser middag.
Over bordet henger lampen Bente kjøpte da vi var hos Othilies Gårdshandel her om dagen, den er bare helt rå lekker. Bordet er dekket med et servise derifra også.Her et nærbilde av lampen, åååååååå som jeg er misunnelig ;) Den har et tungt lodd som gjør at man kan justere lampen opp og ned.


Her et nærblide av de fortryllende koppene som ble kjøpt hos Bente en annen Bente altså hos Othilie´s Gårdshandel her om dagen. (Har en link til den butikken i et innlegg lenger ned her). De er ganske store så de kan brukes som tekopper eller til en liten suppe f.eks.

En liten peis er jo ikke å forakte, denne er elektrisk og kan både gi varme og/eller en lun peisglød.


Her er det brukt en vinkasse til interiørblader, en smart ide´.
.


Hadde jo et innlegg før i uken om et campingkjøkken, å her er Bente og Jan sitt, søtt og koselig spør du meg :) Skal se om jeg ikke får knipset mitt en dag også, hehe, en litt annen klasse en disse 2, men mitt fungerer det også :)
En liten hylle med gamle broderier og stråmønsterkrukker, kopper og fat.

Bente har malt kjøpmansdisken sin hun også og så har de kjøpt en skap som de har montert oppå.

I fjor hadde de en sofa til tv kosen , men som sakt, spisestuen kom inn og så beholdt de disse fine rottingstolene til tv tittingen.En annen vinkel som viser et nydelig skap borte ved verandadøren.

Tvbenken er heller ikke feil.

Her et stemningsbilde uten blitz....tror det fortsatt kan bli noen fine kvelder der i forteltet utover sensommeren:)

Nattinatt fra lakenskrekka :)

1 kommentar:

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Hei! Ja der var det flott, lampa passet så fint inn der.Hils henne masse fra meg og dere må ha noen fine dager. Ser dere kanskje senere?? Klem fra meg:))