lørdag 30. oktober 2010

Engler......

Engler finnes, det er helt sant og de er veldig så levende også :)
Som skrevet før her så er vi inne i en ombyttings og opp pussings fase her hjemme og med en så dårlig kropp som jeg har for tiden er det skikkelig dårlig timing.
Da er det helt fantastisk å ha venner som ser at en slite og som plutselig dukker opp og bretter opp ermene og vips så er masse gjort.
Vet ikke hvordan jeg skal få takket dere godt nok.
Her et stemningsbilde av en del ting jeg har kjøpt i sommer og vist før, men her er de altså i sitt rette element :)
Blitz er ikke så sjarmerende, men det synes litt bedre og nesten alt på dette bilde er nye ting og som mamma så kjekt konstaterte her om dagen så har jeg en del av det,ting altså, hihi ;)
Jeg elsker de grønne tingene mine som jeg kjøpte i Stavern i sommer og her en nesten alle samlet.
Kjøpmanns disken venter på å få en annen farge, egentlig hvitbeiset i første omgang, men vurderer litt en slitt utgave av grønt også, men først må enten armen bli utrolig masse bedre eller så må jeg overtale noen til å gjøre jobben for meg.Dette maleriet som jeg er nesten helt sikker på at min bestefar har malt,hang på soverommet hans da vi flyttet ut derifra i sommer. Det er merket med Picasso som antakelig er pseudonymet hans ;) Syns fargene passet perfekt sammen med resten av tingene mine, men skal ikke ta på meg ansvaret for at det henger der, det var nemlig trudelutta, (virvelvingen min) som kom med det geniale forslaget. Jeg har bodd meg litt blind her hjemme nemlig.Ikke skrekkelig bra bilde(ja, jeg skal sette meg ned med instruksjonsboka snart, bare jeg finner den), men iallfall her er nesten alt fra den sjarmerende butikken
Othilies Gårdshandel.


Jeg er så glad for at ting begynner å komme på sin plass her hjemme og for å si det sånn så er det ikke min skyld, jeg sitter mest å dirigerer hvor ting skal og håper at kroppen snart kan komme i en for for vater...begynner å bli skikkelig lei nå, urgh.


Ønsker dere som kikker innom en kjempekoselig helg og takk for søte kommentarer

Ps: Hjerterammene venter på at mine to prinsesser skal finne et bilde de er fornøyd med og vips så blir veggen helt perfekt:)

4 kommentarer:

moniq sa...

Herlig! Jeg vil også ha det sånn fint ;) jeg føler jeg bor i et rotehus akkurat nå... Du har så masse fine ting! Åh, jeg blir helt syk av å tråkke i sånne tingbutikker! Har du vært innom den på Grorud? ååå... sukk assa! Ha en fin helg!

moniq sa...

oppskrifta jeg brukte på knekkebrødene, veldig enkelt;
2 dl sesam
2 dl solsikkefrø/kjerner
2 dl sammalt rug
4 dl store havregryn
litt linfrø, litt salt og
6 dl vann

stekte dem i 160 grader i ca 1 time...

Sissel sa...

Hei på deg, så lekkert det ble når alt kom opp på veggen, nydelige ting altså..... litt misunnelig på det vakre stasjet ditt.

Takk for lånet av ørret og diverse, stikker innom med det ved en passende anledning.
Jeger stemplet kjøpte jeg på scrappetrffet på Skedsmo, North Star Stamps.

Klem fra naboen.

moniq sa...

Ja, og jeg så deg! Satt til venstre rett innafor døra ... jeg så deg!! Hadde tenkte å si HEI til deg, men så var du borte gitt! Så etter deg hele tida, men borte var du .. Ja, kanskje vi sees neste år! :)