torsdag 7. april 2011

Skolemat :)

Jeg fikk en sms av Charlotte i går ettermiddag med ønske om Ritabaguett på skolen i dag siden det er tentamen. Så i dag sto jeg opp sammen med fuglene og sola faktisk for å lage lunch til jentene mine.Ritabaguett er oppkaldt etter min gode venninne Rita, ganske enkelt fordi vi lærte det av henne en helg i Trysil når jentene var ganske små og det er en favoritt siden når vi skal ut på tur i skogen, lange bilturer eller som nå, når jentene har heldagsprøver.

Aller helst skulle det jo ha vært hjemmelaget i en grov variant, men da Charlotte som er 18 år om 1 mnd og 1 dag i dag faktisk, ikke liker "steiner i brød" (korn for oss vanlig dødelige ;) og hun faktisk skal ha tentamen så fikk hun viljen sin med en fin kjøpevariant.


Fyllet er ganske enkelt: Philadelphiaost, nystekt bacon og paprika.

Knallgodt syns vi, så en liten takk og hilsen til Ritamor er på sin plass :)


Glemte helt å ta bilde av matboksen. En aldeles nydelig boks jeg kjøpte sist jeg var i Halden. Den tjenstegjør egentlig som oppbevaring for ting og tang på hobbyrommet, men i dag forhåpentligvis som god inspirasjon til Lottemor på tentamen.Apropo hobbyrom, der blir det stadig litt mer organisert, men det tar tid. Trøster meg med at jo mer nøye jeg er nå, jo lettere er det å slenge seg ned senere, for da vet jeg nøyaktig hvor alt er og det kommer til å spare meg for masse tid:)Ønsker dere som er innom en super dag :)


3 kommentarer:

Soffi sa...

Heisann morgenfugl ;) Flink mor du! Ønsker Lottemor masse lykke til i dag! Så veldig deilig ut forresten, den baguetten må nok kanskje prøves her i heimen også ;)(Jeg har svart deg inne hos meg også ;))Stoor klem

Charlotte sa...

Det var kjempe godt:-) Synd at tentamen ble avlyst....Egentlig ikke. Hehe!

Jeanette sa...

..Og her kaller vi det for Ninabaguetter :p hehehe
<3